Barion Pixel
kosár
végösszeg: {{moneyFormat(total)}}
{{count()}}

Fizetési módok

Fizetési módok Futárszolgálati és FOXPOST kézbesítés esetén

A megrendelésedet többféle módon fizetheted ki: utalással vagy utánvéttel, illetve bankkártyás fizetéssel vagy bankfiókban történő készpénz befizetésével.

Utalás és bankfiókban történő befizetés esetén Tujder-Kramarics Zsuzsanna  OTP Bank Nyrt.-nél vezetett 11773494-03468621 számú bankszámlára banki átutalás ill. bankfiókba történő befizetés útján. A megrendeléstől számítva 3 munkanapon belül kell a megrendelés értékének bankszámlánkra beérkeznie, különben a rendelés törlődik. Rendelésed feldolgozását a vásárlás összegének beérkezése után kezdjük meg. Az utalás közleményébe add meg a rendelésed azonosítószámát!

Utánvét esetén a futárnak kell átadni a megrendelés ellenértékét amikor a csomagodat otthonodba szállítja.

FOXPOST csomagautomata esetén utánvétes fizetési lehetőségre nincs mód!

Barion bankkártyás fizetés esetén biztonságos bankkártyás fizetési megoldással egyenlítheti ki a megrendelés értékét. A rendszer biztonságos csatornát használ és automatikus. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a Tarkahacukához nem jutnak el, azokat nem tárolja. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A megrendelés végösszegeként kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül az Ön folyószámláján.

Elfogadott kártyatípusok:

Kérjük postai befizetéssel ne küldd el a megrendelésed értékét, mert ez esetben a postai utalásról, azaz a befizető személy azonosításához szükséges információk csak néhány héttel az összeg beérkezése után érkeznek meg, ami azt jelenti, hogy a csomagodat nem tudjuk időben elküldeni neked.

Fizetési mód személyes átvétel esetén

Személyes átvétel esetén is többféle fizetési mód közül választhatsz:

A megrendelést átvétel előtt banki utalással vagy bankkártyával is kifizetheted.
Amennyiben a csomag átvételekor szeretnél fizetni, kizárólag készpénzt tudunk elfogadni.

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!