Barion Pixel
kosár
végösszeg: {{moneyFormat(total)}}
{{count()}}

Regisztráció

Honlapunkon lehetőség van regisztrációval történő, illetve regisztráció nélküli vásárlásra is. Telefonon megrendelést nem fogadunk el.

A  „Regisztráció” menüpontra kattintást követően megjelenő felületen (a továbbiakban: regisztrációs felület) látható adatlap értelemszerű kitöltése szükséges mindehhez.

A regisztráció sikeréről e-mailben tájékoztatunk, valamint küldünk egy felhasználónevet és egy jelszót melyet bejelentkezés után a Profilom menüpontban lehetőséged van megváltoztatni.

A regisztrációdat bármikor jogosult vagy törölni az info@tarkahacuka.hu e-mail címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően gondoskodunk a regisztrációd törléséről. Törlés esetén a felhasználói adataid a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből; ez azonban nem eredményezi a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok törlését. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.

A felhasználói fiók hozzáférési adatainak (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag te vagy a felelős, ezért amennyiben tudomást szerzel arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavadhoz jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles vagy haladéktalanul megváltoztatni a jelszavad, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles vagy egyidejűleg értesíteni oldalunkat az elérhetőségeink egyikén.

A regisztrációval minden vásárló vállalja, hogy a regisztráció során megadott személyes adatokat szükség szerint frissíti annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek.

Iratkozz fel hírlevelünkre!