Barion Pixel
kosár
végösszeg: {{moneyFormat(total)}}
{{count()}}

100% Garancia

Garancia

Szeretnénk, hogy elégedett légy a vásárolt ter­mékkel és vis­sza­térj hoz­zánk mihama­rabb. Arra az ese­tre , ha valamiért mégis gon­dod adódna a vásárolt ter­mékkel , lehetőséget biz­tosí­tunk a ter­mék visszaküldésére.

Megrendelésed során élhetsz a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási joggal, és az áru kézhezvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ebben az esetben – a rendeletben leírtak szerint – a vételárat levásárolhatod, vagy visszafizetjük azt részedre. Részletesen a kormányrendeletről itt olvashatsz. Az elállási jog cégeket nem illet meg.

A vásárlástól való elállási szándékodat kérlek jelezd elérhetőségeink valamelyikén!

email: tarkahacuka@gmail.com

telefon: +36307792274

Visszáru esetén, ha a ténylegesen megvásárolt ruhák értéke nem éri el a szállítási kedvezményre jogosító értéket, a kedvezményt a visszáru értékéből levonjuk.

Figyelem!

Csak a visszajuttatott termékek után tudunk, csereárut biztosítani, vagy pénzt visszafizetni.

Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket a Vevő viseli. Ez alól kivétel az ha a terméket FOXPOST csomagautomatába kérted melyet 14 napig bármely FOXPOST csomagautomatán keresztül INGYEN visszaküldhetsz. Bővebb tájékoztatást a csomag INGYENES visszaküldéséről itt olvashatsz.

Kellemes vásárlást és időtöltést kívánunk!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!