Barion Pixel
kosár
végösszeg: {{moneyFormat(total)}}
{{count()}}

Rólunk

Szeretettel köszöntünk a Tarkahacuka weboldalán!

Közel tíz éve foglalkozunk angol új/outlet- és használt ruhák, kiegészítők értékesítésével. Ez idő alatt sok értékes tapasztalatot szereztünk a minőségi ruhadarabok kiválasztásában melyek megvásárolhatók webáruházunkban.

Mint gyakorló szülők, saját tapasztalatból tudjuk, hogy a kis csöppségeket minden szülő szeretné kedves, egyedi ruhákba öltöztetni, és hogy sokszor nem is olyan egyszerű elindulni vásárolni, és persze szép, jó minőségű darabokat beszerezni. Mi ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

Minden terméket magunk válogatunk, csak kifogástalan állapotú ruhákat forgalmazunk, ennek oka, hogy mi is csak ilyen minőségű ruhákat adunk szívesen a gyerekeinkre. 

Termékpalettánkon az újszülött kortól egészen 14-éves korig található baba- és gyermekruhák.

Termékeinkről minőségi fotókat készítünk és méreteit rögzítjük, hogy könnyen el tudd otthonról dönteni, melyiket rendeled meg. Ha mégis az átvétel után úgy döntenél, hogy nem tetszik, vagy nem lett jó a méret, a tarkahacuka 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal termékeire.

Zalaegerszegen lehetőség van a termékeink személyes átvételére! Ezt előre egyeztetett időpontban lehet megtenni elérhetőségeink valamelyikén!

Fontos számunkra vásárlóink visszajelzése, ezért kérünk hogy vásárlásod tapasztalatait oszd meg velünk Vendégkönyvünkben!

Kellemes vásárlást és időtöltést kívánunk!

 

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!